Apple iPhone alana AirPods hediye edebilir! Bakın nasıl...

DigiTimes’ta yer alan bir habere göre, Apple’ın 2020’deki iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max kutularından kablolu EarPods kulaklık yerine AirPods bluetooth kulaklık çıkacak. Böylece Apple için kablolu kulaklık tarihe karışmış olacak.

Apple AirPods iPhone kullanıcılarının ilk tercih ettiği kablosuz kulaklıklardan biri. Kullanıcıların en büyük isteklerinden biri, gidip bir AirPods’a ücret ödeyip satın almak yerine Apple’ın bir jest yapıp iPhone kutusunun içinden bir AirPods çıkartması. Ancak böylesine bir jesti, birçok akıllı telefon üreticisinden görmüş olsak da Apple’dan hala göremedik. Fakat artık Apple için de böylesine bir jest yapmanın zamanı gelmiş olabilir.

2020 İPHONE KULLANICILARI EARPODS’A VEDA AİRPODS’A MERHABA DİYECEK

Reklam
Reklam

DigiTimes’ta çıkan bir habere göre, önümüzdeki Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 12, iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max’lerin yanında kullanıcılar bir de Apple AirPods sahibi olacak. ‘’Olabilir mi böyle bir şey lütfen olsun çünkü’’ dediğinizi duyar gibiyim sevgili iPhone kullanıcıları. Ancak henüz haberin kesinliği olmasa da DigiTimes haberini sektör içerisinde bulunan birkaç kaynağına dayandırmış. Yani gerçek olma ihtimali oldukça yüksek. Peki Apple neden böyle bir şey yapsın?

APPLE AİRPODS’UN YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRACAK

Bildiğiniz üzere AirPods dünyanın en çok satan tam kablosuz bluetooth kulaklığı. Ancak bu durum Apple’ı tatmin etmiyor olabilir. Apple 2020 iPhone modellerinde AirPods hediye edecek ise, her iPhone satışıyla birlikte bir AirPods kullanıcısı daha kazanacak. Böylece sadece kutuya bir kulaklık koyarak kablosuz kulaklık piyasasındaki liderliğini sürdürecek hatta ulaşılamaz bir seviyeye taşıyacak. Tabi rakiplerin de eli armut toplamayacak.

SAMSUNG, HUAWEİ VE XİAOMİ DE HAREKETE GEÇEBİLİR

Reklam
Reklam

Apple’ın piyasadaki rakipleri Samsung, Huawei ve Xiaomi her sattığı akıllı telefona kablosuz kulaklık modellerinden birini yerleştirerek bu yarışta Apple’ı yalnız bırakmayabilir. Hali hazırda Samsung, üst seviye akıllı telefonlarından birini satın alan kullanıcılarına çeşitli kampanyalar ile Galaxy Buds hediye ediyor. Bunu diğer tüm şirketlerin de bir kampanyaya bağlı kalmadan, sürekli olarak yapacaklarını düşünürsek her şeyin Apple’ın planladığı gibi gitmeyeceğini öngörebiliriz. Ancak ne olursa olsun, artık ‘’dede’’ olmuş EarPods’ların yerini AirPods’ların alabileceği ihtimali bile bizce çok tatlı.

Anahtar Kelimeler: