Apple Watch SE özellikleri ve fiyatı

Apple Watch SE özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi arayanlar için detayları paylaşıyoruz. 2.600TL'den başlayan fiyatıyla Apple Watch SE modelini inceliyoruz...

Apple Watch SE özellikleri ve fiyatı üzerine net bir analiz yaptık. Apple Watch SE fiyat bilgisi, Apple Watch SE ile Apple Watch 5 karşılaştırmasıve Apple Watch 6 ile Apple Watch SE karşılaştırması da var...

APPLE WATCH SE ÖZELLİKLERİ

Apple, 15 Eylül 2020'de yeni ürünlerinin tanıtımını yaptı. Apple tanıtımında yeni akıllı saatler ve bunların sunduğu teknolojiler büyük ilgi gördü. Apple akıllı saat yeniliklerinden biri de özellikle fiyatı ile dikkat çeken Apple Watch SE oldu. Peki, Apple Watch SE nasıl? Tek tek anlatalım...

Reklam
Reklam

APPLE WATCH SE EKRAN ÖZELLİKLERİ

Öncelikle Apple Watch SE almayı düşünüyorsanız iki farklı ekran genişliği seçeneğiniz var. Apple Watch SE'nin ekranı 44 veya 40 mm büyüklüğünde. İçindeki kadranlarla yani arayüz ekranları ile kişiselleştirilebiliyor. Bilgi dolu bir ekran ya da şık bir kadran ekranı konusunda seçim yapmak, sadece tercih meselesi.

APPLE WATCH SE'DE BİLDİRİMLER

Tüm bildirimler uygulamaların gerçek simgeleri ile geliyor. Bazı akıllı saatlerdeki gibi farklı ya da anlaşılması zor değil.

İŞLEVSEL

Saatle arama gerçekleştirmek de mesaj atmak da mümkün.

SAĞLIK UYGULAMALARI GÜNCEL VE YETERLİ

Kalp sağlığı bildirimleri, Acil SOS ve düşme algılama gibi önemli özellikleri de var. Düştüğünüz anda yeniden kalkmazsanız size sesli olarak soru soruyor ve yanıt vermezseniz 112'ye veya önceden belirlediğiniz kişilere haber veriyor.

SPOR YAPMAYA TEŞVİK EDİYOR!

Antreman yaparken sizi detaylı olarak takip ediyor ve size detaylı şekilde bilgi veriyor. Gün içinde ne kadar hareketsiz kaldığınızı, ne kadar yürüdüğünüzü de analiz ediyor ve raporluyor.

Reklam
Reklam

APPLE WATCH'DA UYKU UYGULAMASI

Akıllı saatlerde uyku konusu da epey gündem. Apple uyku uygulaması, uyku alışkanlıklarınızı inceleyerek uykunuzu takip etmenizi sağlıyor. Uyku saatinizi algılıyor ve hatta uyku saatinizde sizi rahatsız etmiyor.

EKRAN HEP AÇIK DEĞİL!

Apple Watch SE'nin dez avantajları arasında gösterilen bir eksiklik var: Saat ona bakmadığınız sırada ekranı kararıyor. Ekranın yeniden aydınlanması için kolunuzu hafifçe hareket ettirmeniz gerekiyor.

APPLE WATCH SE & APPLE WATCH 6S

Apple Watch SE ile Apple Watch 6S arasındaki farklar da çok merak ediliyor.

  • Apple Watch 6'da ekran hep açıkken SE'de değil.
  • Apple Watch 6'da kandaki oksijen seviyesi ölçülebiliyorken SE'de bu özellik yok.
  • Apple Watch 6'da mavi ve kırmızı renk seçeneği varken SE'de yok.
  • Apple Watch 6 fiyatı 3.800TL'den başlıyorken Apple Watch SE fiyatı 2.699 TL.

APPLE WATCH 5 & APPLE WATCH SE

Apple Watch 5'in Apple tarafından satıştan kaldırıldığını hemen söyleyelim. İki akıllı saat arasında neredeyse çok az fark var. En belirgin fark ise Apple Watch 5'in sürekli açık kalması. Yani ekran sürekli açık.

Reklam
Reklam