Apple’ın ilk tanıtacağı yeni cihaz iPad

Apple Mart ayının son günlerinde veya Nisan ayının başında yapacağı etkinlik ile yeni iPad’lerini tanıtmayı planlıyor.

Apple beklentilerin aksine önümüzdeki günlerde yeni bir iPhone akıllı telefonu yerine ilk olarak yeni iPad akıllı Tablet PC’lerini kullanıcıların beğenisine sunacak. İki adet yeni Tablet PC’sini gün yüzüne çıkaracak olan Apple’ın iPad’mini’yi güncellemesi ve 5. Jenerasyon iPad’ini yeni tasarımıyla tanıtması bekleniyor.

iPad mini’yi Retina Ekrana yükseltecek olan Apple’ın büyük ekranlı iPad’inde ise iPad mini’ye benzer bir tasarıma geçeceği tahmin ediliyor. Bu yeni ürünlerin tanıtım tarihi olarak da Mart ayının son günleri veya Nisan ayının başı işaret ediliyor. Bunun yanı sıra firmanın önümüzdeki altı ay içerisinde Apple TV’sini de güncellemesi bekleniyor.
iPad 5 adına alacak Apple’ın yeni iPad’i muhtemelen A6X işlemciyle birlikte kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Reklam
Reklam

Ürünün boyutları konusunda pek fazla değişikliğe gitmeyecek Apple sadece tasarım konusunda değişikliklerle bu yeni iPad’ini satışa sunacak. Ürünlerin fiyatları konusunda da değişiklik beklenmiyor. Yeni jenerasyonun çıkmasıyla birlikte eski jenerasyonun fiyatı düşürülecek ve bu yeni ürünler eski jenerasyonun yerini alarak satışa sunulacak.

Hemen belirtmemizde fayda var Apple iPad mni ürününün yeni Retina ekranlı modelini çıkarınca eski jenerasyon ürününü de üretmeye devam edecek. Fiyat konusunda büyük bir indirim beklenen eski ürünün fazlasıyla rağbet örmesi bekleniyor.

[**

**](http://itadvisor.com.tr/bulut-bilisim-ve-buyuk-veride-5-buyuk-firsat/)

Anahtar Kelimeler: