Aqapark’a Muhteşem Sezon Açılışı

Sakarya Aquapark, havai fişekler, dans gösterileri ve canlı müzikle misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.Sakarya’da Karaman...

Sakarya Aquapark, havai fişekler, dans gösterileri ve canlı müzikle misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Sakarya’da Karaman yolu üzerinde faaliyet gösteren Aquapark, yaz sezonu açılışını düzenlediği kokteylle başlattı. Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Ak Parti MKYK üyesi Çiğdem Atabek, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu’yla çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşen kokteyle Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’da gönderdiği kutlama mesajıyla katıldı.

Reklam
Reklam

İşletme Müdürü Cem Yorulmaz, tesisin öncelikli amacının vatandaşlara aileleriyle birlikte hoşça vakit geçirmek olduğunu söyleyerek, “Hijyen ve güven bizim için çok önemli, o nedenle havuzlarımız 24 saat boyunca kendi kendini temizleyen bir sistemle her saat başı yenilenerek temizleniyor. Ayrıca günde üç kez de havuz suyundan numune alınarak hijyen testi yaptırıyoruz. Vatandaşlarımız, modern, güvenli ve hijyen hassasiyetiyle hizmet veren Aquapark’ta gönüllerince eğlenebiliyorlar” dedi.

Milletvekili Hasan Ali Çelik ise, Aquapark’ın Sakarya’ya ve bölgeye önemli bir tesis olarak kazandırıldığını belirterek, “Şehrin merkezinde vatandaşların aileleriyle birlikte gelip eğlenebilecekleri, modern ve temiz bir mekan. Bu gün etrafı yeşilliklerle çevrili çok güzel bir yerdeyiz. Şehir içinde serinlik, ilimize aynı zamanda kalitede katmakta, yaz sezonunun işletmeye ve Sakaryalılara hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Havai fişek gösterileriyle kalabalığın coştuğu kokteylde, Moskova’da düzenlenen Dünya Dans Yarışması’nda 3’üncü olan Onurhan ve Neslihan çiftinin tango dansı da misafirlere keyifli anlar yaşattı. Sezon boyu hizmet verecek animasyon ekibinde yer alan dansçılara ilgi de büyük oldu. Halkoyunu gösterileri ve canlı müzik performanslarının ardından gece renkli görüntülerle sona erdi.

Reklam
Reklam

Gece 24.00’a kadar hizmet veren Aquapark’ta Cuma günleri de bayanlara özel hizmet veriliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz