Aqua Fantasy Su Parkına Bir Ödül Daha

Selçuk sınırları içerisinde yer alan ve bir çok ödüle sahip olan Pamucak sahilindeki Aqua Fantasy...

Selçuk sınırları içerisinde yer alan ve bir çok ödüle sahip olan Pamucak sahilindeki Aqua Fantasy Su Parkı, bu kez merkezi İtalya’da bulunan Games&Park Industry Dergisi tarafından Golden Pony Mükemmellik ödülü ile ödüllendirildi. Golden Pony ödülünü, Su Parkı Müdürü Muharrem Atilla, düzenlenen törenle aldı.

Geçtiğimiz yıllarda First Choice Denetçisi Tommy Lynch tarafından dünyanın en başarılı 3 su parkı arasında gösterilen Aqua Fantasy su parkı, gerek çocuk gerekse yetişkinler için çok sayıda kaydırak ve eğlence alanı ve oteli ile Türkiye’nin önemli turizm tesislerinden birisini oluşturuyor. Su parkının yanı sıra, Aqua Fantasy otel de uluslararası ödüllere doymuyor. Bu yıl da dahil olmak üzere, son üç yıl üst üste dünyanın en iyi aquaparklı oteli seçilen Aqua Fantasy kalitesiyle bir adım öne çıkıyor. Aqua Fantasy Otel, bu sezon yenilenmiş odaları ile hizmet kalitesini bir kademe daha yukarıda tutacak.

Reklam
Reklam

SU PARKI 27 NİSAN’DA AÇILIYOR

Aqua Fantsy Su Parkı yeni sezona 27 Nisan’da girecek. Doyumsuz eğlencenin yaşandığı su parkından bir sezon boyunca yararlanmak isteyenlerin sadece 170 TL ödeyerek, her gün su parkına gelebilecekleri duyuruldu. Aileleri ile birlikte sezon üyesi olmak isteyenlere ek indirimlerin yapılacağını belirten yetkililer, su parkında yapılacak yiyecek içecek alışverişlerinde de sezon üyelerine yüzde 25 oranında indirim olanağı sağlanacağını açıkladılar. Su Parkı Müdürü Muharrem Atilla, 170 TL olan sezon üyeliğinin sudan ucuz olduğunu belirterek, “Sezon üyeleri eğer her gün su parkımıza gelirlerse, günlük 1 TL gibi bir ücret ödemiş olacaklar” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: