AR-GE Başkanları Erdemli'de Toplandı

AK Parti İlçe AR-GE Başkanları Erdemli'de toplandı.

AK Parti İlçe AR-GE Başkanları Erdemli'de toplandı.

Erdemli Öğretmenevi'nde düzenlenen İlçe AR-GE Başkanları toplantısına İl Başkanı Mekin Merter Salt, Erdemli İlçe Başkanı Halit Çortul, İl AR-GE Başkanı Bayram Kurşun ve ilçelerin AR-GE başkanları katıldı.

Salt, birim başkanları toplantılarının AK Parti'nin gücüne güç kattığını söyledi. AK Parti hükümeti döneminde, sağlık, eğitim, ulaşım ve daha birçok alanda yatırım yapıldığını belirten Salt, şunları kaydetti:

"Milletimiz bu yapılan yatırımları görüyor. Daha iyi hizmet almak için AK Parti'yi tercih ediyor. Mersin'de yapılan yatırımlar ortada. Biz Mersin'nin gelişmesini ve kalkınmasını istiyoruz. Mersin çok zaman kaybetti. Önümüzde yerel seçimler var. Teşkilatlarımız şu an hazır durumda, bunun ispatı da 2011 genel seçimlerinde 1. parti olmamızdır. Ama biz yine de rehavete kapılmadan, teşkilat çalışmalarımızı artırarak devam ediyoruz. Mersin'i AK Parti'nin ak belediyeciliğiyle tanıştıracağız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mesut İnce

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: