Araba Alacaklara Müjde 20.000 Tl Destek peki Ama Nasıl?

Araba Alacaklara Büyük Müjde 20.000 Tl Destek peki Ama Nasıl Başvurular Ne Zaman Nereye

Otomobil almak isteyen kişiler son zamanlarda birçok alanlarda kampanyalara bakmaktadır. Bu kampanyalar daha çok araç almak isteyen kişilerin dikkatini çekmektedir. Kampanyalarda bulunan özellikler de araçların vadesi ve ya tutarlarındaki değişiklerin bir göstergesidir. Bu konuda size örnek verecek olur isek; kampanyasız bir araç almak isterseniz banka kredisi kullanmak zorunda kalacaksınız buna örnek olarak;

Kredi türü: x banka 2. El Taşıt Kredisi

– Kredi tutarı: 40,000 TL

– Kredi Vadesi: 30 Ay

– Geri ödenen kredi tutarı (Faiz İle Birlikte) : 49,912,40 TL

Reklam
Reklam

– Aylık Taksit Tutarı: 1,657.08 TL

– Faiz Oranı: 1,22 %

Bu örnekte kullandığınız kredi tutarı ve faiz oranları gözükmektedir. Sizler belirli kampanyalar dâhilinde olan araçları satın almak için kredi çekmek zorunda kalırsınız. Ancak bazı markalar sizleri belirli bir miktar peşinat verirseniz eğer bu kredi faizi yükünden kurtarmaktadır. Vadeli olarak kampanya dâhilinde 12 Ay’a kadar ve ya 24 Ay’a kadar olan ödeme yöntemlerinde sıfır faiz istenmektedir. Bu durumda araba alacak olan kişilere büyük bir ayrıcalıktır. Aracın sıfır fiyatı üzerinden satın alımı yaparlar.

Sizlere araç kampanyaları hakkında araçlar ile alakalı bilgileri verelim.

– Mercedes markası belirli modellerinde 150.000 TL varan kredi kullanımı ve faiz oranı 0.77 olarak verilen krediler de kampanya yapmıştır.

– Fiat markası ise 15.000 TL ye kadar olan krediler de 15 Aya sıfır faiz kampanyası yapmaktadır.

– Seat markası ise Ibiza ve Toledo markası içinde kampanya başlatmıştır.

– Chevrolet tekrar araba piyasasında öne geçmek için yılsonuna kadar markalarında 8.000 TL ye varan indirimler ile müşterilerini bekliyor.

Reklam
Reklam

– Skoda markası ise tam kış aylarına girilir iken servis kampanyası ile karşımıza çıkıyor. Parçalar ve servisler de yüzde 20 indirim imkânı sunuyor.

Sadece bu önde gelen markalar değil de bankalarda çeşitli kampanyalar ile tüketicinin karşısına çıkmaktadır. Bu durumda müşteriler her türlü kar ederken aslında markalar da araç satarak yeni modeller çıkmadan önce ellerindeki stokları bitirmek için bu tür kampanyaları yapmaktadır.