Araba Motoruna Sıkışan Kediyi, Itfaiye Kurtardı

Uşak’ta ısınmak için park edilen otomobilin motor bölümüne giren ve burada sıkışan yavru kedi, itfaiye...

Uşak’ta ısınmak için park edilen otomobilin motor bölümüne giren ve burada sıkışan yavru kedi, itfaiye ekibinin yaklaşık 30 dakikalık çabası sonucu sıkıştığı yerden çıkartıldı. Motor içerisinden çıkarılan kedi korku ile itfaiye erinin elinden kaçarak uzaklaştı.

Mesut Keskin isimli vatandaş, otomobiline binip motoru çalıştıracağı sırada ses geldiğini fark etti. Keskin, motor kaputunu açtığında önce kediyi bulamadı. Dikkatlice baktığında motor ile tampon arasındaki kedi yavrusunu fark etti. Kendi çabaları kediyi çıkarmaya yetmeyince Keskin, son çare olarak durumu Uşak itfaiye ekiplerine bildirdi. Bahse konu yere gelen itfaiye ekiplerinin yaklaşık 30 dakikalık çalışması sonrasında çıkarılan yavru kedi, korku ile itfaiye erinin elinden kaçarak uzaklaştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: