Araba satın almak isteyenlere Dacia'dan Ramazan fırsatı

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatile kendi arabasıyla çıkmak isteyenler araba pazarını araştırmaya başladı. Araba satın alacaklara Dacia, Temmuz sonuna kadar %0 faiz fırsatı sunuyor.

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte tatil planları yapılmaya başlandı. Henüz bir araba sahibi olmayıp, araba satın almak isteyenler ise tatil sezonunun başlamasıyla birlikte artış gösterdi. Seçimlerin gerçekleştirilmesi ve koalisyon tartışmalarının devam etmesi ile kurdaki hareketliliğin sürmesinin araba satışlarını kötü etkileyeceği düşünülüyordu ancak beklendiğinin aksine tatil öncesi son ay olan Haziran'da da Türkiye'de vatandaşlar arabalara ilgi göstermeye devam etti. Haziran ayında 86 binin üzerinde araba satışı gerçekleşti. Bu satışlarda otomobil firmalarının yaptığı kampanyalar etkili oldu. Pek çok araba firması %0 faiz ya da düşük faiz kampanyaları, takas indirimi gibi kampanyaları uygulamaya koydu. Bu kampanyalardan biri de giderek daha çok kullanıcıya ulaşan Dacia'da oldu.

Reklam
Reklam

MYNET OTOMOBİL İÇİN TIKLAYIN

Renault'un Romanya'daki iştirakı olan Dacia marka araba almak isteyenlere Dacia oldukça uygun koşullar sağlıyor. 'Şimdi al, 2016'da öde' kampanyası kapsamında bir Dacia arabaya sahip olmak mümkün. Araba alacakları sevindiren bu kampanyada Dacia'nın anlaşmalı kredi kurumundan %0 faiz kullanılabilecek maksimum kredi tutarı 15 bin TL kullanabilir, geri kalan kısmı peşin ödeyerek sıfır kilometre bir Dacia marka arabaya sahip olabilirsiniz. Öte yandan peşinat tutarı %0 faiz ile alınacak kredi ile birlikte satın alınmak istenen ürünün ederini karşılamıyorsa, Dacia yine düşük faizli kredi imkanıyla sizi araba sahibi yapabilir. Tercihini bu yönde kullanacaklar için faiz tutarı ise %1,03 oranındadır. Bu koşullar ödemeye 2016 Ocak ayında başlayacaklar için geçerlidir. Öte yandan ödemeye hemen başlayacaksanız bu kez %0 faizle kredi limitiniz 18 bin TL olacaktır.

ARABA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN