‘Arabalar 2’ filminin Türkiye özel gösterimi Adana’da yapıldı

Sevilen animasyon filmi ‘Arabalar 2’nin Türkiye özel gösterimi Adana’da yapıldı. 400 kişinin katıldığı özel gösterim...

Sevilen animasyon filmi ‘Arabalar 2’nin Türkiye özel gösterimi Adana’da yapıldı. 400 kişinin katıldığı özel gösterim Adana Cinebonus’ta gerçekleşti.
Hotpoint-Ariston ve The Walt Disney Company’nin birlikte yürüttüğü kampanya kapsamında web sitesi üzerinden yapılan oylama sonucunda, Adana yedi şehir arasında Türkiye özel gösterimin yapılacağı il olarak seçilmişti. Özel gösterim için bir eğlence alanına dönüştürülen Adana Cinebonus sinemasında özel gösterim ardından çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.
‘Arabalar 2’ filmi için The Walt Disney Company Türkiye ile işbirliği yaparak hedef kitlesine ulaşmayı amaçlayaın Hotpoint-Ariston, kampanya sayesinde marka değer algısını artırmayı bekliyor. Oylama sürecinde çocuklarla birlikte ailelerini de projenin içine katarak interaktif bir iletişim ortamı sağlayan marka, aynı zamanda verdiği pek çok hediyeyle katılımcıların yüzünü güldürdü. Film, 19 Ağustos’ta Türkiye’de Disney Dijital 3D ve IMAX 3D seçeneklerinin yer aldığı sinemalarda gösterime girecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz