Araban 1. Bahar Senliği Sıra Gecesi Etkinliği Düzenlendi

Araban Cefe Park’ta düzenlenen 1. Bahar Şenliği Sıra Gecesi etkinliğine yoğun ilgi gösteren Arabanlılar doyasıya...

Araban Cefe Park’ta düzenlenen 1. Bahar Şenliği Sıra Gecesi etkinliğine yoğun ilgi gösteren Arabanlılar doyasıya eğlendi.

Araban Cafe Park işletmecisi Mehmet Bazlama, “İlçe halkının yoğun talebi üzerine, Belediye Parkı içerisindeki Cafe Park’ta ilkini düzenlediğimiz, 1. Bahar Şenliği Sıra Gecesi etkinliğe halkımız yoğun ilgi gösterdi. İlçe merkezi ve ilçeye bağlı köylerden aileleriyle birlikte programa katılan vatandaşlar ve daire amirleri ile personelleri sıra gecesinde türkülerle hüzünlenip oyun havalarıyla da halay çekerek stres atıp doyasıya eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar.

Reklam
Reklam

Etkinliğe Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, okul müdürleri, öğretmenler, ilçe emniyet amirliğinde görevli polis memurları, ilçe jandarma komutanlığı personelleri, bazı siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum örgütü başkanları, mahalle ve köy muhtarları, araban meslek yüksek okulu öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: