Araban Lisesi Öğrencilerinden Yıl Sonu Resim Sergisi

Gaziantep’in Araban ilçesinde resim öğretmeni Mikail Toprak’ın rehberliğinde Araban Lisesi öğrencilerinin hazırladığı karma resimler Araban...

Gaziantep’in Araban ilçesinde resim öğretmeni Mikail Toprak’ın rehberliğinde Araban Lisesi öğrencilerinin hazırladığı karma resimler Araban Kaymakamlığı Konferans Ve Sergi Salonunda açıldı.

Araban Lise öğrencilerinin resim öğretmeni rehberliğinde kara kalem, sulu boya, pastel, guvaj boyalarla yapılan resimlerle birlikte atıl maddelerden yaptıkları süs eşyaları ve porselen tabak ve cam üzerine hat yazı çalışmalarından oluşan sergi Araban Kaymakamlığı Konferans ve Sergi Salonun’da Araban Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin ile Araban İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş tarafından açılışı yapıldı.

Reklam
Reklam

Araban Kaymakamı Muhammed Serkan Şahin İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş ve okul müdürleri ile gezdiği sergide öğrencilerin yaptıkları karma resimler hakkında bilgileri Araban Lisesi Resim Öğretmeni Mikail Toprak’tan aldı.

Araban Lisesi öğrencilerinin yaptıkları resimleri beğenen Kaymakam Şahin İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, Araban Lisesi Müdürü Turhan İrisöz, Resim Öğretmeni Mikail Toprak’a öğrencilerin yaptıkları birbirinden güzel resim çalışmaları ile sergi açtıkları için teşekkür etti.

Resimleri sergilenen öğrencilerle de bir süre sohbet eden Kaymakam Şahin, öğrencileri başarılı resim çalışmalarından dolayı kutladı.

Arabanlılar ve Yavuzelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Araban Lisesi öğrencilerine ‘suyun insan hayatındaki önemi’ konulu resim çalışmalarının da sergilendiği resim sergisinde Arabanlılar ve Yavuzelililer Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Garip Doğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş’e ‘suyun insan hayatındaki önemi’ konulu resim yarışması yapılması için kendilerine destek verdiği için teşekkür plaketi takdim etti. Dernek Başkanı Doğan, ‘suyun insan hayatındaki önemi’ konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediye takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: