Araban Müftülüğü’nün Açtığı Yaz Kur’an Kurslarına Yoğun İlgi

Araban İlçe Müftülüğü tarafından, ilçe merkezi, Elif beldesi ve köylerde açılan 50 yaz Kur’an kursuna...

Araban İlçe Müftülüğü tarafından, ilçe merkezi, Elif beldesi ve köylerde açılan 50 yaz Kur’an kursuna akın eden 2 bin 500 civarındaki 7 yaş ve üzerindeki kız ve erkek çocuklar Kur’an-ı Kerim öğrenimine başladı.

Araban İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç, ilçe merkezi, Elif Beldesi ile ilçeye bağlı köylerdeki cami ve Kur’an kurslarında açtıkları 50 yaz Kur’an kursuna yoğun taleple karşılaştıklarını söyledi. Sevinç, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın ‘haydi çocuklar camiye’ diyerek, çocuklarla cami buluşmasını gerçekleştirdi. 7 yaş ve üzerindeki toplam 2 bin 500 çocuğumuz velilerinin izni ile yaz Kur’an kurslarında Kur’an-ı Kerim, ibadet ve siyer ve ahlak konularında öğrenim görecekler. Araban İlçe Müftülüğü olarak açtığımız yaz Kur’an kurslarımızda sosyal faaliyetlere de öncelik vererek futbol turnuvası, bilgi yarışmaları ve yaz Kur’an kursu sonunda velilerinde katılacağı bilgi yarışması düzenleyerek birinci ikinci ve üçüncü olanlara değişik ödüller vereceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz