Araban'da Barınma Yardımı

GAZİANTEP (AA) - Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV),  31 ihtiyaç sahibi aileyi ev sahibi yaptı.

GAZİANTEP - Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), 31 ihtiyaç sahibi aileyi ev sahibi yaptı. SYDV'den yapılan yazılı açıklamada, ilçe merkezi ile ilçeye bağlı Elif Beldesi ve 39 köy, 9 mezrada yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere zaman zaman nakit para, yiyecek, yakacak ve kıyafet yardımlar yapıldığı belirtildi. Bu tür yardımların yanı sıra yapılan araştırma ve incelemeler sonucunda ihtiyaç sahibi vatandaşlara ev de yapıldığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Yerinde yapılan tespitle ihtiyaç sahibi, yardıma muhtaç evsiz aileler tek tek tespit edilerek başlatılan konut inşaatlarının 28’i tamamlanarak hak sahiplerine teslim edildi. İnşaatı devam eden diğer 3 konut da en kısa sürede tamamlanarak önümüzdeki günlerde hak sahibi ailelere teslim edilecek. Evler 61 metrekare arsa üzerine 2 oda, salon, mutfak, banyo ve tuvaletten oluşmaktadır. SYDV, bu yönde barınma yardımında bulunmaktadır."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: