Araban'da huzur toplantısı

Araban Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur toplantısına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Araban Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen huzur toplantısına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

İlçe merkezinde, Gaziantep Caddesi'nde bulunan bir kahvehanede düzenlenen huzur toplantısına katılan Araban Emniyet Amir vekili Akif Yılmaz, Emniyet Amirliği Polis Merkezi Amiri Komiser yardımcısı Mehmet Turgut birlikte vatandaşlarla bir araya geldi sorunlarını dinledi, yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verdi.

Yılmaz, toplantıda yaptığı konuşmada, şöyle şunları dile getirdi:

"Emniyet Genel Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Hizmetleri Yönetmeliği gereği, ilçede güvenlik hizmetlerine toplumun katılımının ve desteğinin sağlanması, güveliğe ilişkin sorunların yerel düzeyde tespit edilmesi ve güvenlik hizmetlerinin geliştirilmesi amacı ile İlçe Emniyet Amirliği koordinesinde, ilçe halkının ve esnafının yoğunlukta uğradığı kahvehanede düzenlediğimiz huzur toplantısını gerçekleştirdik. Emniyet teşkilatı olarak vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Reklam
Reklam

Yılmaz, yapılan konuşma sonrasında, vatandaşların taleplerini dinledi ve bu konuda gerekli notları da alarak bu konuda gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: