Arabanın Ön Camına Bırakılan El Bombası Paniğe Neden Oldu

Van merkezde henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından bir aracın önüne bırakılan el bombası paniğe neden...

Van merkezde henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından bir aracın önüne bırakılan el bombası paniğe neden oldu. Olay yerine gelen bomba imha ekipleri el bombasını etkisiz hale getirdi.

Van Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan ve ismi açıklanmayan bir kişinin aracının ön tarafında bulunan silecek ve ön kaput arasındaki boşluğa el bombası bırakıldı. Dışarı çıkan araç sahibi aracını alıp Cem Emir Caddesine kadar geldi. Yaklaşık 2 kilometre ilerledikten sonra bombayı fark eden araç sahibi büyük korku yaşayınca polise haber verdi. Olay yerine giden polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bomba imha ekipleri aracın camının önüne bırakılan el bombasını alarak etkisiz hale getirdi.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: