Arabanlılar İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Arabanlılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Özgür Anadolu Gençlik Derneği iftar yemeği verdi.Arabanlılar Eğitim...

Arabanlılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Özgür Anadolu Gençlik Derneği iftar yemeği verdi.

Arabanlılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Özgür Anadolu Derneği’nin ilçeye bağlı Ziyaret Köyü Hakim Tepe üzerindeki Sa’d Bin Ebi Vakkas Hz. Türbesi bahçesinde ortaklaşa verdikleri iftar yemeğine; Araban Kaymakam Vekili Muhammed Serkan Şahin, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Mehmet Turgud, Araban İlçe Entegre Hastanesi Başhekimi Doktor Halil Özdemir, Araban İlçe Müftüsü Ahmet Sevinç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Arabanlılar Eğitim Kültür Ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Celal Yıldırım, iftar öncesi yaptığı konuşmada, “Arabanlılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile Özgür Anadolu Gençlik Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği iftar programına katıldığınız için teşekkür ederiz. Derneğimiz, ihtiyaç sahibi yetenekli öğrencilerin eğitimine destek vererek bu öğrencilerin geleceğini inşa etmesine yardımcı olmaktadır. Eğitimde kaybedilecek bir tek fert dahi yoktur. Tanışmak, kaynaşmak için bir arada bulunmak, yakınlaşmak gerekiyor. İnsan bilmediğinin düşmanıdır. Birimizi ne kadar çok tanırsak, o kadar çok severiz. Sevginin kardeşliğin birlik ve beraberliğin hakim olduğu bu iftar yemeğinde bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Araban Kaymakam Vekili Muhammed Serkan Şahin ise yapılan organizasyonun kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Her iki dernek başkan ve yöneticilerine, ilçe tarihinde ilk defa Sa’d Bin Ebi Vakkas Hz. Türbesi bahçesinde bir iftar yemeği düzenleyerek ilçe idaresi, ilçe esnafı ile ilçe halkını bir araya getirdikleri için teşekkür ederim” diye konuşu.

Reklam
Reklam

İftar yemeğinin ardından Araban Kaymakam Vekili Şahin ile Araban Belediye Başkanı Özdemir, ilçe esnafı ve ilçe halkı ile birlikte çay içip, ilçenin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz