Arabası Bulunan Genç Hâlâ Kayıp

İzmir'in Menderes ilçesinde, geçen cumartesi gününden beri haber alınamayan bir kişinin otomobili, denize yakın bir...

İzmir'in Menderes ilçesinde, geçen cumartesi gününden beri haber alınamayan bir kişinin otomobili, denize yakın bir yerde bulundu.

Torbalı ilçesinde oturan ve bir fabrikada işçi olarak çalışan Rıza Geze'nin (28) cumartesi akşamı eve dönmemesi üzerine yakınları, güvenlik güçlerine haber verdi. Arama çalışmalarına başlayan ekipler, Geze'nin 35 THU 41 plakalı otomobilini, Özdere-Ahmetbeyli yolunda şarampole yuvarlanmış olarak buldu. Denize yakın bir yerdeki otomobilde, Geze'nin kullandığı ilaçların boş kutuları da bulundu. Rıza Geze'nin psikolojik tedavi gördüğü öğrenilirken bölgeye jandarma birliklerinin yanısıra Sahil Güvenlik Komutanlığı ve AKUT ekipleri de sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: