Arabası ve ehliyeti olmayan kişiye trafik cezası kesildi

Kırıkkale'de, ehliyeti ve arabası olmayan bir vatandaşa, trafik cezası kesildi.<br/>Bağlarbaşı Mahallesi'nde ikamet eden Erol Ataseven...

Kırıkkale'de, ehliyeti ve arabası olmayan bir vatandaşa, trafik cezası kesildi.
Bağlarbaşı Mahallesi'nde ikamet eden Erol Ataseven (46), ehliyeti ve aracı olmadığı halde kendisine trafik cezası kesildiğini bildirdi.
Trafik cezası kesilen Ataseven'e 23 Haziran tarihli tebligatta, adına ait 06 KDB 22 plakalı aracın gözüktüğü ve belirlenen ücretin 1 ay içinde ödenmesi gerektiği belirtiliyor.
Adresine yapılan tebligatı görünce çok şaşırdığını ifade eden Ataseven, "Bu nasıl iş anlamadım. Ehliyetim ve aracım yok. Ama bana İstanbul-Ankara otoyolunda Çamlıca OGS ihlali nedeniyle 5 Mayıs 2010 tarihli 13.50 lira ceza kesilmiş. Daha sonra bu miktar faiziyle birlikte 148.50 liraya yükselmiş. Şahsıma karşı böyle bir yanlışlık nasıl yapılır? Ne yapacağım? Kime başvuracağımı da bilmiyorum. Ara işlerinde çalışarak geçimimi sağlamaya çalışıyorum. Ceza evrakları adresime ulaştığından bu yana rahat uyku uyuyamıyorum." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz