Arabayla kapkaç yapan aile yakalandı

İSTANBUL (İHA) - Kağıthane'de bir bayanın çantasını kapkaç kapkaç suretiyle çalan aile boyu kapkaççı çetesi, bir taksicinin takibi sonucu polis tarafından Bahçelievler Yenibosna'da yakalandı. Olayda arabayı kullanan kapkaççının, topal olduğu ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Turgay Tanrısevergil, eşi Seher Tanrısevergil ve biri erkek 3 çocuğuyla birlikte kapkaç yapmak için 34 YJ 9478 plakalı aracıyla yola çıktı. Tanrısevergil Ailesi, Kağıthane Talatpaşa Mahallesi üzerinde minibüse binmeye hazırlanan bir kadının çantasını kapkaç suretiyle çaldı. Turgay Tanrısevergil'in kullandığı araçla hızla olay yerinden uzaklaşan kapkaççılar, kendilerini takip eden bir taksiciyi fark edemeyince yakayı ele verdi. İsminin açıklanmasını istemeyen bir taksi sürücüsü, içerisinde kapkaççı ailenin bulunduğu otomobili Bahçelievler'e kadar takip ederek polise haber verdi. İhbarın ardından harekete geçen polis ekipleri, kapkaççıların kullandığı aracı Yenibosna Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde terk edilmiş olarak buldu. Bölgede yapılan aramalar sonucunda Tanrısevergil Ailesi'nin fertleri kısa sürede yakalandı.

Reklam
Reklam

Olayda otomobili kullanan Turgay Tanrısevergil'in durumu, polisleri hayrete düşürdü. Topal olduğu için koltuk değneklerine mahkum yaşayan Turgay Tanrısevergil, polislerin yardımıyla karakolun merdivenlerini çıkabildi. Sakat olduğu halde araç kullanan Tanrısevergil'e trafik cezası kesildi. Turgay Tanrısevergil, kapkaç suçundan ailesiyle birlikte karakolda sorguya alındı.
Aile, karakol girişi ve çıkışında kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına küfürler yağdırdı.