Araç Belediyespor Sahasında Galibiyet Istiyor

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Araç Belediyespor, yarın sahasında yapacağı Muratpaşa Belediyespor maçında galibiyet hedefliyor.

Hentbol Bayanlar Süper Ligi'nde mücadele eden Araç Belediyespor, yarın sahasında yapacağı Muratpaşa Belediyespor maçında galibiyet hedefliyor. Araç Belediyespor Antrenörü Nedzad Masic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 8. haftasında karşılaşacakları Antalya temsilcisini iyi tanıdıklarını söyledi. Takımın haftanın 6 günü antrenman yaptığına işaret eden Masic, "Muratpaşa Belediyespor'dan korkmuyoruz, rakibimize saygı duyuyoruz. Sezonun ikinci yarısı takımımız daha güzel yerlere gelecektir" dedi. Masic, yabancı oyuncuların adaptasyon sıkıntılarını aşmaya çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti: "Hiçbir takım bizden çok daha iyi olamıyor. Sahadan mağlup ayrıldığımız maçları hep 1-2 golden kaybettik. Neredeyiz, nerelerde hata yaptık biliyoruz. Ağırlık, teknik, taktik ve kaleci antrenmanları yapıyoruz. Her şey yolunda, ligde en iyi sonucu elde etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bütün takımların aynı seviyede görüyorum. Sezon sonuna kadar hangi takımın ligi birinci bitireceğini kimse bilemez."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: