Araç Deposundan Yakıt Yerine Rakı Çıktı

Kapıkule sınır Kapısından Türkiye’ye giriş yapan bir aracın yakıt deposunda yakıt yerine rakı çıktı. Rakıların...

Kapıkule sınır Kapısından Türkiye’ye giriş yapan bir aracın yakıt deposunda yakıt yerine rakı çıktı. Rakıların turistik bölgelere götürüldüğü tespit edilirken olayla ilgili olarak 2'si yabancı uyruklu 3 kişi gözaltına alındı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube ekipleri ihbar üzerine takibe aldıkları araçta yaptıkları aramada aracın deposunda yakıt yerine rakı olduğunu tespit etti. Ekipler takibe aldıkları ve Havsa ilçesindeki bir depoda yakaladıkları aramada herhangi bir şey bulamadı. Araçta yapılan ikin aramada ise LPG olan aracın deposuna benzin yerine rakı doldurulduğu belirlendi. Aracın deposundaki 90 litre rakı özel bir düzenekle boşaltılırken, depoda yapılan aramada, aynı yöntemlerle getirildiği öğrenilen bidonlar içinde 180 litre kaçak rakı daha elgeçirildi.

Reklam
Reklam

Olayda toplam 270 litre kaçak rakı ile araçların depolarından rakıları boşaltmak için kullanılan özel bir düzenek elegeçirilirken, yabancı uyruklu A.M.M ve T.S.G ile Türk uyruklu E.A gözaltına alındı.

Olayla ilgili olarak soruşturma sürerken, elegeçirilen rakılan Bulgaristan’dan getirildiği ve turistik bölgelere götürüldüğü tespit edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: