Araç Kullanmayı Sevdiği Için Çalmış

Konya'da bir kişi 9 otomobil hırsızlığına karıştığı iddiasıyla yakalanınca ifadesinde, "Araç kullanmayı seviyorum, ondan çaldım" dediği öğrenildi.

Konya'da bir kişi 9 otomobil hırsızlığına karıştığı iddiasıyla yakalanınca ifadesinde, "Araç kullanmayı seviyorum, ondan çaldım" dediği öğrenildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde 9 günde aynı marka otomobillerin çalındıktan sonra terk edilmiş olarak bulunmasıyla ilgili çalışma başlattı. Eşkal doğrultusunda çalışmasına yön veren ekipler, Mustafa K'yi Yazır Mahallesi'nde park ettiği çalıntı araca bindiği sırada yakaladı. Şüphelinin ifadesinde, "Araç kullanmayı seviyorum, ondan çaldım" dediği öğrenildi. Mustafa K'nin, gasp suçundan girdiği cezaevinden 20 gün önce çıktığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz