Araç Taşlayan Terör Örgütü Yandaşları Yoldan Geçen Genci Yaraladı

Mersin'de yoldan geçen vatandaşlara ait araçları taşlayan terör örgütü yandaşları bir genci kulağından yaraladı. Genç,...

Mersin'de yoldan geçen vatandaşlara ait araçları taşlayan terör örgütü yandaşları bir genci kulağından yaraladı. Genç, Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.
Mersin'de terör örgütü yandaşları yaklaşan Nevruz'u bahane ederek ara sokaklarda korsan gösteri yaptı. Vatandaşlara ait araçlara zarar vermeye kalkan terör örgütü yandaşları Akdeniz ilçesi Güneş Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı üzerinde seyreden bir aracı taş yağmuruna tuttu. Atılan taşların kırdığı bir araç cam parçası yoldan geçen Yasin Gündoğdu (18) isimli gencin kulağına isabet etti. Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis ekipleri taş atan terör örgütü yandaşlarını yakalamak için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Öte yandan Mersin'de Nevruz öncesi ortalığı karıştırmak isteyen terör örgütü yandaşlarını yakalamak için operasyon düzenlendi. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin farklı adreslere eş zamanlı düzenlediği ve PKK'nın gençlik yapılanmasını çökertmeye yönelik operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Şekvet Sümer Mahallesi'nde bir polis memurunun atılan taşla yaralanmasına neden olduğu iddia edilen 5 kişi daha gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: