Aracı bağlanınca intihar etti

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ikamet eden 46 yaşındaki Tahsin Keskin, alkollü olarak aracına el konulduğu gerekçesiyle...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde ikamet eden 46 yaşındaki Tahsin Keskin, alkollü olarak aracına el konulduğu gerekçesiyle bunalıma girerek intihar etti.

İzmit'in Gültepe Fatih Mahallesi’nde bunalıma giren bir kişi intihar etti. Fatih Mahallesi Manolya Sokağında ikamet eden ve simitçilik yaparak geçimini sağlayan Tayfun Keskin (46), yaklaşık 3 gün önce alkollü olarak araç kullandığı gerekçesiyle polis tarafından durduruldu. Ehliyeti ve ruhsatı olmadığı için aracına el konulan Keskin, sabah saatlerinde eşi tarafından evinin bodrum kısmında kendini asmış vaziyette bulundu.Eşinin çığlıkları üzerine bodruma inen kardeşi tarafından ipten alınan Keskin, özel bir araçla hastaneye götürüldü. Burada yapılan kontrollerde Tayfun Keskin’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Tayfun Keskin’in psikolojisinin bozuk olduğu öğrenildi. Tayfun Keskin, Gültepe Camii’nde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Gültepe Şehitlik Mezarlığı’na defnedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: