Aracın Kontrolünü Kaybeden Sürücü Köprü Üzerinde Park Eden Araçlara Çarptı

Okmeydanı'nda aracın kontrolünü kaybeden sürücü, köprü üzerinde park eden araçlara çarptı. Olayda sürücü ve araçta...

Okmeydanı'nda aracın kontrolünü kaybeden sürücü, köprü üzerinde park eden araçlara çarptı. Olayda sürücü ve araçta bulunan 2 arkadaşı yaralandı.

Edinilen bilgilere göre olay Okmeydanı Darülaceze Caddesi Okmeydanı Köprüsü üzerinde meydana geldi. Selahattin Cihan yönetimindeki 34 BG 9437 plakalı araç aşarı hız sonucu kontrolde çıkarak köprünü üzerinde park eden araçlara çarptı. Kazada otomobilde bulunan Aykut Balcı ve Batuhan Yavuz yaralanıken, Selahattin Cihan ise kazayı ufak sıyrıklarla atlattı.

Aracın içerisinde kendinden geçen Aykut Balcı'ya ilk müdahaleyi sağlık ekipleri yaptı. Yaralılar yapılan müdahalenin ardından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz