Araçların Lastiğini Patlattılar

İzmir’de bir gecede yaklaşık 15 aracın lastiğini patlatan kimliği belirsiz kişi yada kişiler kayıplara karıştı....

İzmir’de bir gecede yaklaşık 15 aracın lastiğini patlatan kimliği belirsiz kişi yada kişiler kayıplara karıştı. Sabah araçlarının lastiklerinin patlak olduğunu fark eden vatandaşlar isyan etti.

İddiaya göre, Mersinli Yeni Mahalle 2816 sokakta, akşam saatlerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişiler ellerinde bıçak ya da tornavidayla ile sokak üzerinde bulunan araçların lastiğini patlatmaya başladı. Pazar gününü ve güzel havayı fırsat bilip gezintiye çıkmak isteyen vatandaşlar ise araçlarını kontrol edince lastiklerinin patlak olduğunu fark etti. Ancak, sokak üzerinde diğer araçların da lastiğinin patlak olduğunu fark eden mahalleli isyan etti. Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme başlattı.

Reklam
Reklam

Aracının tekeri patlayan vatandaşlar ise şunları söyledi: “Sabah uyandık. Arabamızın yanına geldik. Bir baktık ki araçlarımızın lastikleri patlatılmış. Bazılarımızın misafirleri de vardı onlarında araçlarının lastikleri patlatılmış yedek lastik takarak mağduriyetimizi giderdik. Burada yaklaşık 10 arabanın lastiği patlamış ama diğer sokaklarda da patlatılan lastikler var. ”

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: