Araç'ta Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Yapıldı

Araç'ta Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2012 Yılı II. Olağan Genel Meclis toplantısı 90 üye Köy...

Araç'ta Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin 2012 Yılı II. Olağan Genel Meclis toplantısı 90 üye Köy Muhtarının katılımıyla gerçekleştirildi. Araç Belediyesi Halkevi toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Araç Kaymakamı Fatih Görmüş başkanlık yaptı.

Görmüş, 2012 yılı çalışmalarını değerlendirerek, proje kapsamında yapılan işlerin durumları ve maliyetleri hakkında üyelere çeşitli bilgiler verdi.

Görmüş, 2012 yılı bütçesi üzerinden yüzde 10 oranında artırım yapılarak Birlik Meclisinde oy birliği ile kabul edilen 2013 Yılı Tahmini Gelir ve Gider Bütçeleri görüşüldü. Buna göre 2013 Yılı Tahmini Gelir Bütçesi 1 milyon 775 bin 841 TL olarak gerçekleşti.

Reklam
Reklam

Meclis gündeminde yer alan 2013 yılı çalışma programı konusunda da açıklamalarda bulunan Görmüş, “2012 yılının çok verimli geçti. 2013 yılında da aynı azimle çalışmalara devam edilerek içme suyu ve alt yapı eksiklerin giderilmesine devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: