Araç’ta Kur’an Kurslarından Eğitim-öğretim Sona Erdi

Araç Müftülüğüne bağlı Araç Merkez ve İğdir Köyü Kur’an Kurslarında 2011-2012 eğitim-öğretim yılının tamamlandığı belirtildi.Araç...

Araç Müftülüğüne bağlı Araç Merkez ve İğdir Köyü Kur’an Kurslarında 2011-2012 eğitim-öğretim yılının tamamlandığı belirtildi.

Araç Merkez Kur’an Kursunda 41, İğdir Köyü Kur’an Kursunda 31 ve İğdir Köyü Kur’an Kursunda hafızlık sınıfında 5 öğrenci olmak üzere toplam 77 öğrenci yıl boyunca ders gördü.

Araç Merkez ve İğdir Köyü Kur’an Kursunda okuyan öğrencilerin başarısını ölçmek için yapılan bitirme sınavında Araç Merkez Kur’an Kursunda 28 ve İğdir Köyü Kur’an Kursunda 26 olmak üzere toplam 54 öğrenci “Kur’an Kursu Bitirme Belgesi” almayı hak kazandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz