Aradığınız ev sıcaklığını sizlere sunuyor

Kadıköy’ün yeni ve iddialı mekanı Living Room yeni sezonda sizin de hayatınızın vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor

Living Room, İstanbul ve Anadolu yakasının değerli sanatseverlerini, seçkin sanatsal ve kültürel etkinliklerde buluşturmayı hedefleyerek ilk adımlarını attığı 2011 -2012 sezonunda farklı alanlarda yaklaşık 200 etkinlik üretip sahnesinde 130 sanatçı ağırlayarak önemli bir ilke imza attı ve bugün Anadolu yakasının ilk ve tek caz kulübü olarak anılıyor.

12 Ekim 2012 Cuma günü gerçekleşecek sezon açılışı ile yeni döneme başlayacak olan Living Room, yıl içine yayılan farklı etkinlikler, canlı performans ve gösterilerle sosyal hayatınıza renk katmaya hazırlanıyor.

Reklam
Reklam

Sevdiklerinizle size özel anları paylaşabileceğiniz, sanatsal ve kültürel aktiviteleri takip edebileceğiniz bir yaşam alanı yaratan Living Room’da 120 ve 70 m2’lik iki ayrı salon bulunuyor. Bu salonlarda danstan, jazz performanslarına, kişisel gelişim atölyelerinden oyunculuk eğitimlerine kadar farklı ilgi alanlarına yönelik özel etkinlikler sunuluyor.

Kurumsal toplantılara da ev sahipliği yapmanın yanısıra, kurum çalışanlarına yönelik hazırlanan özel atölyeler ile aynı iş ortamını paylaşan çalışanların iş verimliliğini, kişisel ilişkilerini ve takım ruhunu geliştirmeye yönelik birçok etkinlik Living Room’da sizleri bekliyor.

İstanbul’un yoğun temposunda kısa bir mola vermek, dostlarla buluştuğunuzda kendinizi evinizde hissetmek, sanatla iç içe eğlenceli ve aynı zamanda samimi bir ortam da keyifli vakit geçirmek için adresiniz Living Room

Kendisi de sanatçı olan Arda Gülyan tarafından kurulan Living Room günün yorgunluğunu ve stresini atmanıza yardımcı olacak, hayatınıza renkli bir pencere açacak yepyeni bir mekan

Reklam
Reklam

Living Room ile ilgili tüm bilgilere www.livingroom.com.tr adresinden ulaşabilir, etkinlik biletlerinizi Mybilet’den ve Living Room gişelerinden satın alabilirsiniz. Ayrıca bir sosyal klüp olan Living Room’a üye olarak etkinliklerden önceden haberdar olabilir ve üyelere özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için

Yetkili Kişi : Arda Gülyan

Tel: 0216 405 2 404

info@livingroom.com.tr

Adres: Caferağa Mah. Arayıcıbaşı Sok. No:9 Kat:1 Kadıköy/ İstanbul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: