Arafat, Formayı Kaptı

2012-2013 sezonu Sivas büyükler 1. amatör kümede mücadele eden Suşehri Belediyespor namağlup sürdürdüğü grup maçlarına...

2012-2013 sezonu Sivas büyükler 1. amatör kümede mücadele eden Suşehri Belediyespor namağlup sürdürdüğü grup maçlarına devam ederken teknik direktör Ekrem Erdoğdu yaptığı icraatlarla küçük büyük herkesin takdirini topluyor. Suşehri Emine Birler Anaokulu'na giden Arafat Gürbüz (5) isimli çocuğun isteğini kırmayan teknik direktör Ekrem Erdoğdu, minik taraftara Trabzonspor forması hediye etti.

Teknik Direktör Ekrem Erdoğdu’nun sürprizi ile karşılaşan Arafat Gürbüz, formayı giydiği gibi Belediyespor’un idmanına çıktı. Arafat'ın takımın en büyük taraftarı olduğunu söyleyen futbolcular ise Arafat'ı kucaklarına alarak hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Reklam
Reklam

Arafat Gürbüz'e aldığı Trabzonspor formasını giydiren Teknik Direktör Ekrem Erdoğdu, ''Hedeflerimiz doğrultusunda namağlup lider olarak maçlarımızı sürdürüyoruz. Takımımıza büyük küçük herkes destek veriyor ancak takımın en büyük taraftarı olan 5 yaşındaki Arafat Gürbüz benden bir forma istedi. Ben de aslen Trabzonlu olduğum için, Trabzonspor formasını aldım. İdmanlarımızı takip eden Arafat'a sürpriz yaparak aldığım formayı kendisine hediye ettim. Geleceğin yıldız futbolcu adayları çocuklarımıza futbol sevgisini modern ve bilimsel olarak aşılamalıyız. Futbolu çok seven ve bizlere desteğini esirgemeyen Suşehri Belediye Başkanımıza şampiyonluğu hediye ettikten sonra alt yapı çalışmalarına da başlayacağız. Geleceğin yıldız sporcularını Suşehri’nde yetiştireceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: