Araklı Belediyesi'nden Kadınlar Için Sosyal Tesis

Araklı Belediyesi'nce kadınlara yönelik sosyal tesis açıldı.

Araklı Belediyesi'nce kadınlara yönelik sosyal tesis açıldı.

Açılışa, Vali Recep Kızılcık, Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, ilçe Emniyet Müdürü Ergün Kızılbağ, siyasi parti ilçe başkanları, belediye meclisi üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Kızılcık, açılışta yaptığı konuşmada, Afyonkarahisar'daki şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine sabır diledi.

Başbakanın, Araklı Belediye Başkanının ve kendisinin Recep adını taşıdığını ifade eden Vali Kızılcık, bu üçlünün Araklı'yı daha ileriye taşıdığını ve taşıyacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Devletin, insanın hayatını kolaylaştırmak ve onu mutlu eden yatırımlar yapmakla yükümlü olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, yatırım yapılırken iş adamlarının da kendilerine yardım ettiğini, Araklılı iş adamları Bayram Halil ve Hamit Özdağ'ın bu konuda iyi birer örnek teşkil ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Çebi ise önceki dönemlerde Araklı'da özellikle köyden gelen kadınlara yönelik bu tür bir tesis eksikliği yaşandığını kaydederek, "Artık kadınlarımızın rahatça abdest alacağı, namaz kılacağı, ücretsiz çay, kahve içeceği, bebeklerini rahatlıkla emzireceği tesisimiz, 24 saat elemanlarıyla beraber açık olacaktır" dedi.

Açılışın ardından tesisi gezen Kızılcık, tesise gelenlerin daha güzel vakit geçirmeleri için kitap konulabileceğini söyledi.

Muhabir: Mustafa Solmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz