Aral Fen Dershaneleri YGS’deki başarısını tescilledi

Kastamonu Özel Aral Fen Dershaneleri YGS’deki başarısını yine tescilledi. Aral Fen Dershaneleri 6 puan türünde...

Kastamonu Özel Aral Fen Dershaneleri YGS’deki başarısını yine tescilledi. Aral Fen Dershaneleri 6 puan türünde 6 il birinciliğiyle eğitimdeki kalitesini zirvede tutmayı başardı.

1991-1992 eğitim-öğretim yılında faaliyete başlayan Kastamonu Aral Fen Dershaneleri, açıldığından bu yana başarılarını arttırarak devam ediyor. Aral Fen Dershaneleri Genel Müdür Yalçın Karul, başarılarının hem bireysel hem de kitlesel olduğunu söyledi. Karul, “Ailelerin bu başarıda çok desteğini gördük. Yaptığımız tek şey aile ile dershane iletişimini sıkı tutmaktı. Bu başarıda emeği geçen okullarımızda ki öğretmen ve idarecilerine, Aral Fen Dershanesi öğretmenlerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

2012 YGS sonuçlarına göre Fen Lisesi ve Aral Fen Dershanesi öğrencilerinden Büşra Tegin’nin YGS-1 487.9 puanıyla Türkiye 106.'sı, YGS-2 489.2 puanıyla Türkiye 72.'si, YGS-4 486.8 puanıyla Türkiye 48.'si ve bu puan türlerinde Kastamonu birincisi oldu. Yine Aral Fen Dersanesi ve Kastamonu Fen Lisesi öğrencilerinden Rabia Yemez YGS-3 483.4 puanıyla Türkiye 116.'sı, YGS-5 484.7 puanıyla Türkiye 124.'sü, YGS-6 486.1 puanlarıyla Türkiye 142.'si ve bu puan türlerinde Kastamonu 1.'si oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: