Aranan 8 şahıs yol kontrollerinde yakalandı

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen yol kontrol ve arama faaliyetleri kapsamında çeşitli suçlardan aranan 8 şahıs yakalandı.Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı tarafından sorumluluk bölgesinde gerçekleştirilen “Yol Kontrol ve Arama Faaliyetleri" kapsamında uygulama gerçekleştirdi.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen yol kontrol ve arama faaliyetleri kapsamında çeşitli suçlardan aranan 8 şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı tarafından sorumluluk bölgesinde gerçekleştirilen “Yol Kontrol ve Arama Faaliyetleri" kapsamında uygulama gerçekleştirdi. Yapılan kontrollerde 7 bin 927 şahıs ile 4 bin 430 aracın sorgusu yapıldı. Ekipler, çeşitli suçlardan aranan 8 şahıs ve 2 araç yakaladı.
Öte yandan yakalanan şüpheli şahıslar jandarmadaki işlemleri akabinde adli makamlara sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz