Aranan golcü Chelsea'den geliyor

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş'ı konuk edecek Trabzonspor'da, sakatlık şoku yaşanıyor. Savunmanın iki önemli ismi Sol Bamba ve Mustafa Yumlu, antrenmanı tamamlayamadı.

Yapılan çift kale maç sırasında Olcan ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Sol Bamba, sahayı sağlık ekibinin kucağında terk etti. Bamba'nın ardından Mustafa Yumlu'da çalışmayı tamamlayaması sonrasında teknik direktör Mustafa Akçay, antrenmanı bitirdi. Mustafa'nın durumunun maç günü belli olacağı, Bamba'nın ise Beşiktaş maçında oynamasının zor olduğu belirtildi.

Beşiktaş maçı öncesi yaşanan sakatlıklar teknik heyetin moralini bozarken, Mustafa Akçay'ın sahaya süreceği 11 konusunda kararsız kaldığı öğrenildi. Akçay'ın, Antalya'daki hazırlık maçlarının yıldızı Emre Güral'a Beşiktaş karşısında ilk 11 de yer vermesi bekleniyor. 

Reklam
Reklam

Trabzonspor'da transfer çalışmaları da sürüyor. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, laf üretmeyip icraat yapmaya çalıştıklarını söylerken, golcü transferinde son noktaya geldiklerini belirtti. Üstünsalih, kulübün büyüklüğüne yakışır bir transfer yapmak istediklerini söyledi. 

Bordo-mavililerin gündemine gelen son ismin Chelsea'nın yıldız oyuncusu Demba Ba olduğu ifade edildi. Trabzonspor, Beşiktaş maçı öncesinde bu transferi bitirmek isterken, 1.90 boyunda ve 28 yaşındaki forvet oyuncusu için Chelsea kulübüne teklifini yaptığı ve haber beklemeye başladığı gelen haberler arasında. 

Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Malouda'nın da bu oyuncu ile görüştüğü ve Demba Ba'dan "Gelirim" yanıtı aldığı ifade edildi. Öte yandan Trabzonspor; Gomis ve Maxi Lopez ile de girişimlerini sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler: