Aranan Hükümlü Yakalandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, karıştığı 2 ayrı suçtan aranan ve bir suçtan hakkında kesinleşmiş hapis cezası...

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, karıştığı 2 ayrı suçtan aranan ve bir suçtan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Uğur Y. (34) polis tarafından gözaltına alındı.

İzmit ilçesinde 2008 yılında çalıştığı iş yerinde güveni kötüye kullanarak, hazırladığı belgeler ile hesabına para aktardığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan ve yargılama sonucu Kocaeli 1. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından bir yıl hapis cezasına çarptırılan Uğur Y. cezasının Yargıtay tarafından onanması sonrasında aranmaya başladı. Ayrıca özel belgede sahtecilik iddialarıyla hakkında aranma ve yakalanma kararı bulunan şahıs, İzmit İlçe Asayiş Büro ekiplerince 28 Haziran Mahallesi Elmalı Sokak'ta yakalandı. Şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye, daha sonra da cezaevine gönderildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: