Arapça Şiirde Tokat’ı Temsil Edecekler

Turhal Anadolu İmam Hatip Lisesi, Arapça şiir okuma yarışmasında Tokat’ı temsil edecek.Turhal Belediye Başkanı Ali...

Turhal Anadolu İmam Hatip Lisesi, Arapça şiir okuma yarışmasında Tokat’ı temsil edecek.

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Arapça şiir okuma yarışmasında Tokat birincisi, bilgi yarışmasında ise üçüncü olan Turhal Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerini makamında kabul etti. Turhal Milli Eğitim Müdürü Nihat Aymak’ın da katıldığı ziyarette Turhal Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Aydın Demir, yarışma ve etkinliklerde kendilerine destek olan Başkan Gözen’e teşekkür ederek, “Amacımız Turhal’ı en iyi şekilde temsil etmekti ve bunu da başardığımız kanaatindeyim. Hedefimiz Çorum ilinde yapılacak olan finallerde de aynı başarıyı göstermektir” dedi.

Reklam
Reklam

Yarışmada dereceye giren öğrenci, öğretmen ve okul yönetimini tebrik eden Başkan Gözen ise eğitime her zaman destek olmaya devam edeceklerinin altını çizerek, “Ben ayrıca Turhal eğitim camiamızı canı gönülde kutluyorum. Çünkü Turhalımızın eğitimdeki başarısı her geçen gün yükselmekte. İnanıyorum ki daha da iyi bir konuma gelecektir. Çorum ilinde yapılacak olan yarışmalarda başarılarınızın devamını diliyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz