Arapçada İl Birincisi Oldular

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen İmam Hatip Liseleri arası '4. Arapça Bilgi...

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen İmam Hatip Liseleri arası '4. Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları'nda, Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi il birincisi oldu.

Simav Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ev sahipliğinde Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda gerçekleşen yarışmaya, 11 sınıf öğrencileri Büşra Gedik, Kübra Nur Akın, Sena Çelebi ve Fatma Kaptan ile katılan Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi, Arapça dalında il birincisi olarak 27 Nisan günü Aydın'da yapılacak olan bölge yarışmasına katılmaya hak kazandı.

Reklam
Reklam

Öğrenciler, sevinçlerini Okul Müdürü Ömer Bayram, Müdür Baş Yardımcısı Bedirhan Kaya ve Müdür Yardımcısı Mehmet Akçay ile paylaştı.

Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi, aynı etkinlikte yer alan ve 12. sınıf öğrencileri Hatice Samat ve Zeynap Yıldız ile 11. sınıf öğrencisi Rabia Kahraman'ın katıldığı ilahi yarışmasında da il üçüncüsü oldu.

Okul Müdürü Ömer Bayram, okullarının daha öncede Arapça hitabet dalında Türkiye üçüncüsü olduğunu kaydetti. Bayram, bölge yarışmasında da iyi bir netice eldeceklerini umut ettiğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: