Arapgir İlçesinde Prestij Yolu Açılışı İçin Bisiklet Turnuvası Düzenlenecek

Malatya'nın Arapgir ilçesinde Kaymakamlık ve Belediyenin öncülüğünde bisiklet turnuvası düzenlenecek.

Malatya'nın Arapgir ilçesinde Kaymakamlık ve Belediyenin öncülüğünde bisiklet turnuvası düzenlenecek.

Arapgir Belediyesi tarafından imar edilen Seküsü Mahallesi Değirmenönü mevkiinden Meydan köprüsüne kadar olan alanda yapılan prestij yol açılışına Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği davet edilerek ilçede bisiklet turnuvası etkinlikleri düzenlenecek.

26-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında Arapgir'de yapılacak olan turnuvanın güzergahı Eskişehir mahallelerine giden eski Divriği yolunu takiben Seküsü Mahallesi Değirmenönü mevkiinden Meydan köprüsüne kadar olan alanda belediyenin yeni ıslah ettiği yol güzergahı kullanılacak. Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği sporcularından 35 bisikletçi ve Arapgir'den de gönüllü bisikletçilerin de katılacağı turnuvanın programı ise şöyledir:

Reklam
Reklam

"26 Mayıs 2012 Cumartesi: Malatya'dan 35 bisikletçiyle, bisikletleriyle beraber sabah saat 05.30 da yola çıkış, yaklaşık 110 km pedal çevirdikten sonra aynı gün akşam saat 18.00 de Arapgir'e varış ve kamp çadırının kurulması, akşam yemeği, müzik dinletisi ve kamp ateşinin yakılmasının ardından istirahate çekilme"

"27 Mayıs 2012 Pazar: Saat 08.00 de kahvaltı ve ardından programın başlaması"

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu yapılan etkinliği değerlendirerek, "Yaklaşık 13 kilometrelik bir yolda, ilçe merkezinden başlayan, eski Divriği yolu güzergahından devam eden, Seküsü Mahallesi Değirmenönü yolu istikametinden Osmanpaşa Mahallesi'nde bulunan tarihi mekanları ziyaret ederek, Meydan köprüsünden, Kozluk köprüsüne oradan da Kemaliye-Arapgir yolu birleşiminden ilçeye tekrar dönüş sağlanacaktır. Güzergah boyunca gezilen mekanların tanıtımı yapılacaktır" ifadelerinde bulundu.

Öğle yemeğinden sonra da, katılımcıların Malatya'ya dönecekleri belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: