Arapgir'deki 3 Proje İçin Ek Ödenek Verilmesi Kararlaştırıldı

Arapgir ilçesinde Emiroğlu Konağı, Bayii Cemil Konağı'nın restore edilmesi, ayrıca Arapgir Öğretmenevi'nin kültür merkezine dönüştürülmesi...

Arapgir ilçesinde Emiroğlu Konağı, Bayii Cemil Konağı'nın restore edilmesi, ayrıca Arapgir Öğretmenevi'nin kültür merkezine dönüştürülmesi projeleri için gönderilen 750 bin TL ödeneğin yetmemesi nedeniyle, ek ödenek verilmesi kararlaştırıldı.

Alınan bilgiye göre, Arapgir ilçesinin önemli sivil mimari örneklerinden olan Emiroğlu Konağı, Bayii Cemil Konağı'nın restore edilmesi ve Arapgir Öğretmenevi'nin kültür merkezine dönüştürülmesi için İl Özel İdaresi bütçesinden ilk aşamada 750 bin TL ödeneğin, keşif miktarının yüksek çıkması ve keşif artışı nedeniyle yetmemesi üzerine, ek ödenek talebinde bulunuldu.

Reklam
Reklam

İl encümeni, eksik kalan ek ödenek olan 150 bin TL'nin İl Özel İdaresi bütçesinden karşılanmasını ve Arapgir Köylere Hizmet Götürme Birliği'ne aktarılmasına karar verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz