Arapsuyu'na Engelli Dostu Park

Konyaaltı Belediyesi  tarafından Arapsuyu Mahallesi 600. Sokak'ta bulunan 915 metrekarelik alan, engellilerin de yararlanabileceği şekilde modern bir park haline getirildi.

Konyaaltı Belediyesi tarafından Arapsuyu Mahallesi 600. Sokak'ta bulunan 915 metrekarelik alan, engellilerin de yararlanabileceği şekilde modern bir park haline getirildi. Arapsuyu Mahallesi 600. Sokak'taki park alanı, Konyaaltı Belediyesi ekiplerince revize edildi. Çocuk oyun grubu, yürüme yolları, sokak tipi fitness aletleri ve gece aydınlatmasıyla modern bir görünüme kavuşturulan parka, ahşap oturma grupları da yerleştirildi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaptığı açıklamada, ilçenin hemen her mahallesinde park ve meydanları yeni bir tasarım anlayışıyla dizayn ettiklerini kaydetti. Böcek, parkın engelli vatandaşların da kullanımına uygun hale getirildiğine dikkati çekti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: