Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, fena yakalandı

Aras Bulut İynemli, aynı dizideki arkadaşı Bige Önal ile yeni bir aşka yelken açtı. "Maral: En Güzel Hikayem" projesinde tanışan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, dizideki öpüşme sahnesiyle ekrana kilitlemişti.

Aras Bulut İynemli son projesinde başarılı olamadı ama aşkta kazandı. Yakışıklı oyuncu, gönlünü dizideki rol arkadaşı Bige Önal'a kaptırdı. Geçtiğimiz hafta final yapan Maral: En Güzel Hikayem'in başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli ve diziden ayrılan Bige Önal, Rumelihisarı'nda yakalandı. Tanınmamak için bere ve gözlükle kamuflaj yapan çiftten özellikle Bige Önal, çok şaşırdı. Muhabirlerin sorusu üzerine açıklama yapan Aras Bulut İynemli, ilişkilerinin yeni başladığını belirtti.

GERÇEK HAYATTA KAZANDI

Yeni projelerinin olduğunu ancak netleşmediğini söyleyen Aras Bulut İynemli, "Yine iyi gittik. Dizimiz 17 bölüm yayınlandı. Artık neyin tutup, tutmayacağı belli olmuyor. Proje başlıyor, bir bakıyorsunuz 3 - 5 bölüm sonra yayından kalkıyor. Hikaye önemli, star değil." şeklinde konuştu. "Maral: En Güzel Hikayem" dizisi final yapmadan kadrodan ayrılan Bige Önal, Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Sarp'a platonik bir şekilde aşık olan genç ve hırslı bir mankeni canlandırıyordu. İkili dizide rol gereği ateşli bir öpüşme sahnesi de çekmişti.

Anahtar Kelimeler: