Aras EDAŞ'ın Elektrik Düzenlemeleri

Aras EDAŞ Erzurum İl Koordinatörü Kubilay Atan, elektrik düzenlemesi uygulamalarının bölgesel değil genel olduğunu bildirdi.

Aras EDAŞ Erzurum İl Koordinatörü Kubilay Atan, elektrik düzenlemesi uygulamalarının bölgesel değil genel olduğunu bildirdi. Atan, yaptığı yazılı açıklamada, elektrik düzenlemelerinin sadece güney ilçelerde olmadığını, bu uygulamalarının belli bir bölgeyle sınırlandırılamayacağını ifade etti. Daha önce basında yer alan bir haberin yanlış yorumlandığını, zaman zaman bu tarz yanlış anlamaların olabileceğini vurgulayan Atan, bunun da normal karşılanması gerektiğini ifade etti. Atan, Aras EDAŞ'ın yeni uygulamalarını yakında bütün bölge genelinde uygulayacaklarını, farklı ve pilot bölge oluşturmadıklarına dikkati çekerek, kurumlarının yaptığı yenilikler ve uygulamaların birlik bütünlük çerçevesinde Aras EDAŞ'ın tüm kentlerini kapsadığını bildirdi. Kubilay Atan, Aras EDAŞ'ın kurumsal kimlik ve marka değerinin göz önünde bulundurularak, aboneleriyle yapılan iletişim kanallarından gelen dilek ve isteklere göre yürürlükteki mevzuat çerçevesinde yapıldığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: