Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aras: "Kadınlar, Artıkiş Gücüyle Ülke Ekonomisinekatkı Sağlayan, Siyaset Sahnesini Değiştiren,sanat Veya Sporla Sınırları Kaldıran Birgüce Ve Enerjiye Sahip"

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, kadınların artık iş gücüyle ülke ekonomisine katkı sağlayan, siyaset sahnesini değiştiren, sanat veya

Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, kadınların artık iş gücüyle ülke ekonomisine katkı sağlayan, siyaset sahnesini değiştiren, sanat veya sporla sınırları kaldıran bir güce ve enerjiye sahip olduğunu belirtti.

Mersin'deki Aras Kargo çalışanlarıyla bir araya gelen Aras, kadın istihdamına yönelik çalışmalarını anlattı.

Aras Kargo olarak kadın istihdamına önem verdiklerini ifade eden Aras, şunları kaydetti:

"Kadınlar, artık iş gücüyle ülke ekonomisine katkı sağlayan, siyaset sahnesini değiştiren, sanat veya sporla sınırları kaldıran bir güce ve enerjiye sahip. Bunun artık herkes tarafından fark edilmesi gerekiyor. Kadınların detaylara hakimiyeti, büyük resmi görebilmeleri iş hayatı için çok önemlidir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mesut İnce / Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: