“araştırmacıların Gözüyle Kütüphane Ve Kütüphaneciler” Konferansı

Gaziantep’te 49. Kütüphaneler Haftası nedeniyle, Araştırmacı Yazar Ercüment Asaf Yanıç katılımıyla, ‘Araştırmacıların Gözüyle Kütüphane ve...

Gaziantep’te 49. Kütüphaneler Haftası nedeniyle, Araştırmacı Yazar Ercüment Asaf Yanıç katılımıyla, ‘Araştırmacıların Gözüyle Kütüphane ve Kütüphaneciler’ konulu konferans düzenlendi.

Münif Paşa İl Halk Kütüphanesinde düzenlenen konferansa İl Halk Kütüphanesi Müdürü Yüksel Polat, lise öğrencileri ve kütüphane görevlileri katıldı. Konferansta, kütüphaneler hakkında öğrencilere bilgiler verildi. Öğrencilerin sınavlara hazırlanma aşamasında, kitap okumanın ne kadar yarar sağlayacağı konuları da anlatıldı.

Reklam
Reklam

Gaziantep İl Halk Kütüphane Müdürü Yüksel Polat, kitap okumanın sınavlara hazırlanma aşamasında önemli bir etken olduğunu belirterek, “Kütüphaneler Haftası nedeniyle bu konferansı düzenledik. Burada düzenlemiş olduğumuz konferansta siz lise öğrencilerin sınavlara hazırlanma aşamasında, kitap okumanın ne tür yarar sağladığı ve sizlere okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla bu tür bir etkinlik düzenledik. Burada Araştırmacı Yazar Ercüment Asaf Yanıç sizlere kütüphane önemini anlatacak. Konferans ümit ediyorum yararlı olur. Okumak artık sizler için vazgeçilmez olmalı, çünkü günümüz şartlarında artık önemli bir yerlere ulaşmak için okumalısınız. Tabi ki okuduğunuz zaman bilgi ve kültür yönünden de önemli gelişmeler kazanacaksınız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: