Arazi Yollarına Bakım Çiftçiyi Sevindirdi

Kütahya'nın hububat, meyve ve sebze ambarı Simav ilçesinde belediye ve Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının hasat...

Kütahya'nın hububat, meyve ve sebze ambarı Simav ilçesinde belediye ve Çiftçi Malları Koruma Başkanlığının hasat döneminin yoğunlaştığı günümüzde arazi yollarını iyileştirmesi çiftçileri sevindirdi.

Belediye ile işbirliği yaparak arazi yollarında iyileştirme çalışmaları yaptıklarını ifade eden Simav Çiftçi Malları Koruma Başkanı Mustafa Erel, çalışmaların hasat döneminin yoğunlaştığı günlerde yapılmasının çiftçileri sevindirdiğini bildirdi.Yolların iyileştirilmesiyle birlikte bölge çiftçisinin sorunsuz bir hasat dönemi yaşadığına vurgu yapan Çiftçi Malları Koruma Başkanı Erel, bu hususta kuruma araç ve malzeme desteği sağlayan Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'a çiftçiler adına şükranlarını sunduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Arazi yollarının iyileştirme çalışmalarına ilçe merkezinden başladıklarını dile getiren Başkan Erel çalışmaların sırasıyla Yeşilova, Çavdır ve Muradınlar Mahallelerine de süreceğini söyledi. Çalışmalarla birlikte bölge çiftçisinin arazilerine kolayca gidip gelebildiğini vurgu yapan Erel, “Arazi yollarımız yağışlar yüzünden çok bozulmuştu. Çiftçilerimiz hasat döneminde arazilerine gidip gelmekte zorlanıyordu. Şimdi çalışmalarla birlikte arazilerine kolayca gidip gelebiliyorlar.Bazı bölümlerinde tesviye bazı bölümlerinde genişletme çalışması yaptığı arazi yollarımızda şimdilik hiçbir sorun yok. Çalışmalarımızdan çiftçilerimizde çok memnun. Kurumuma destek sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Kasım Karahan'a teşekkürlerini sunuyorlar” dedi.

Yaklaşık bir hafta sürecek çalışmalar esnasında kurum görevlisi Salim Arslan'ın sürekli bölgede bulunduğuna vurgu yapan Başkan Erel, “Çiftçilerimiz arazi yollarının iyileştirme çalışmaları esnasında herhangi bir sorunla karşılaştıkları takdirde görevlimiz Salim Arslan ile irtibata geçebilirler” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: