Arazide Bulduğu Yaralı Leyleğe Sahip Çıktı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde arazide kanadından yaralanmış bulunan leylek, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teslim edildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde arazide kanadından yaralanmış bulunan leylek, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne teslim edildi. Bilal Köyü Mahallesi'nde, eski muhtar Eyüp Salın, arazide yaralı bulduğu leyleği, müdürlüğe getirdi. Burada veteriner tarafından yapılan muayenede kanadından yaralı olduğu belirlenen leylek, İnegöl Belediyesi Hayvan Barınağına gönderildi. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru, "Eski muhtar Eyüp Salın, duyarlı bir vatandaş. Yaralı halde bulduğu leyleği kutu içerisinde bize getirdi. Veteriner hekimimizin incelemesinin ardından hayvan, ilk önce İnegöl Belediyesi hayvan barınağına ardından da Bursa’ya gönderilecek. Burada uygulanacak tedavisinin ardından leylek, doğaya salınacak” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: