Arda: "Grubun en büyük favorisiyiz"

Galatasaray ve Beşiktaşlı futbolcular, bir kuyumcu mağazasının açılışında bir araya geldi. Galatasaraylı futbolcular Arda, Mehmet Topal ve Sabri ile Beşiktaş'tan Serdar Özkan, Fatih'te bulunan bir kuyumcu mağazasının açılışına katıldı. Mağazaya gelen futbolculara hayranları yoğun ilgi gösterirken, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

ARDA TURAN: "UEFA KUPASI'NDA GRUBUN EN BÜYÜK FAVORİSİ BİZİZ"
Galatasaray'ın genç oyuncusu Arda Turan, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, UEFA Kupası'nda Perşembe günü Bordeau ile oynayacakları ilk maçtan galibiyetle ayrılarak, avantaj elde etmek istediklerini belirtti. Arda, "Bordeau maçının hazırlıklarını en iyi şekilde sürdürüyoruz ve maçı bekliyoruz. Zor bir maç olacak, ama ilk karşılaşmada yenilmemek önemli. Bordeaux deplasmanına galibiyet için gideceğiz. Alacağımız puan veya puanlar bizim için çok iyi olacak. Grup maçları uzun bir maraton, 4 maç oynayacağız. Oradan puanla dönmemiz önemli. Grubun en büyük favorisi biziz" dedi.

Reklam
Reklam

Hakkari'deki terör saldırısında 12 askerin şehit edilmesini de kınayan genç futbolcu Arda Turan, "Dün çok üzücü bir haberle uyandık. Bu tür olaylarda, futbol çok önemli değil. Biz futbolcu olarak işimizi hangi psikoloji ile olursa olsun yapmaya çalışıyoruz. Ankaraspor ile oynadığımız karşılaşma golsüz berabere sonuçlandı. Ben kötü oynadığımızı düşünmüyorum, ama ondan daha önemlisi şehitlerimiz. İnsan bugün televizyonlara bile bakmak istemiyor, üzgünüz. Yüzyıllardır bu ülkenin bayrağı altında birlikte yaşadık. Neden bu öfke, neden bu kavga anlamıyorum. İnşallah düzelir, önemli olan büyüklerimizin kararları" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı futbolcu Mehmet Topal ise, terör olaylarının artık son bulması gerektiğini ifade ederek, "Hakkari'de yaşanan terör olayı bizi çok üzdü. Ankaraspor maçından önce şehitlerimizin haberini aldık. Maç motivasyonumuzu bile olumsuz etkiledi. Ben buradan şehit ailelerine Allah'tan rahmet ve başsağlığı diliyorum. Ülkemizde artık bu tür olaylar olmamalı, bu tür olaylara dur diyelim. Millet olarak el ele verelim" dedi.

Reklam
Reklam

SERDAR ÖZKAN: "ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE 3 PUAN İLE TANIŞMAK İSTİYORUZ"
Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Özkan da, Liverpool maçını kazanarak Şampiyonlar Ligi'nde 3 puanla tanışmak istediklerini belirterek, "Şu anda grubumuzda Liverpool ile altlı üstlü olduk. Rakibimiz güçlü, ama Porto maçında oynadığımız futbolu herkes gördü. 5-6 net pozisyona girdik, fakat gole çeviremedik. Liverpool maçında da Porta maçında oynadığımız gibi oynayıp, bu defa bulduğumuz gol pozisyonlarını da değerlendirerek sonuca gitmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde 3 puan ile tanışmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Terör olaylarının son bulmasını dileyen genç futbolcu Serdar Özkan, "Ben öncelikle dün yaşanan olaydan dolayı çok üzgünüm. Bu şiddete anlama veremiyorum. Hepimiz kardeşiz sonuçta. Hepimiz aynı ülkenin insanlarıyız. Tabi ki bundan sonra diyecek bir şeyimiz var. Büyüklerimiz gereken kararı almalı ve bu şiddeti bitirmeli. Hiçbirimiz üzülmeyelim" diye konuştu.

Reklam
Reklam