Arda Turan, Euro 2012 yolunda Türkiye’nin en büyük kozu

Arda Turan, Euro 2012 yolunda Türkiye’nin en büyük kozu olarak ortaya çıktı. Castrol EDGE performans...

Arda Turan, Euro 2012 yolunda Türkiye’nin en büyük kozu olarak ortaya çıktı. Castrol EDGE performans verileri Arda Turan’ın yokluğunda Türk Milli takımının hücum gücünün düştüğünü ve Azerbaycan maçı da dahil olmak üzere 2 maçını da kaybettiğini gösteriyor.
Çiçeği burnunda Atletico Madrid’li oyuncu, UEFA EURO 2012 eleme maçlarında oynadığı 4 maçta 3 gol kaydetti ve takımı adına 2 asist yaptı. A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink’in öğrencileri Arda Turan’ın oynadığı maçlarda ortalama 2.3 gol atarken, onun yokluğunda gol atma başarısı gösteremedi.
Arda Turan, UEFA EURO 2012 elemelerinde Türkiye’nin kaydettiği 9 golün 5’ine doğrudan katkıda bulundu ve takımın en etkili silahı oldu.

Reklam
Reklam

GRIDIN’İN ETKİLİ SOL AYAĞINA DİKKAT ETMELİ
Castrol EDGE performans verileri UEFA EURO 2012 elemelerinde oynadığı maçlarda 2 gol kaydeden solak oyuncu Sergei Gridin’e Türklerin dikkat etmesi gerektiği uyarısını yaptı.
3 Haziran 2011 günü Azerbaycan ile oynanan maçta 2 gol atan Gridin, UEFA EURO 2012 eleme maçlarında takımının ilk galibiyetini almasında büyük rol oynadı.
Gridin, Azerbaycan karşısında çektiği 6 şut ile UEFA EURO 2012 elemelerinde 3’den fazla şut atan ilk Kazakistan’lı oyuncu oldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz