Arda Turan: Fatih Terim en iyisi

Arda Turan, Romanya galibiyeti sonrasında Fatih Terim'e övgüler yağdırdı.

Romanya'yı 2-0 yendiğimiz maçın ardından konuşan Arda Turan, Dünya Kupası'na gitmek için her şeyi yapacaklarını söyledi.

Maçtan KarelerKarşılaşmanın ardından Ntvspor'a konuşan Arda, "Futbolda mani olmaz. Sahaya çıkıyorsak iyiyiz demektir. Dün yine ateşlendim. Şimdi bile kulaklarım tıkanıyor. Zordu bugün. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep beraber iyi hareket ettik. Umudumuzu son saniyeye kadar taşıdık. Sonuna kadar mücadele edecek bir takımız. Bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Ekip halinde çalıştık ve sahaya yansıttık. Buradan galibiyetle ayrılmak güzel oldu." dedi.

Reklam
Reklam

Fikstürün zor olduğunu düşünen deneyimli oyuncu, "Romanya'dan +6 öndeyiz. Macaristan'ın da Hollanda'yı yenmesi lazım. En kötü ikincilik de var tabii, ama umudumuz var. Bu ülke insanına umudu taşımak yakışıyor. Taktik ve disiplin için oynayınca Avrupalılardan daha üstünüz. Oyun anlamında da üstündük. İnşallah play-offlara kalırız." diye konuştu.

Dünya Kupası'nda oynamayı çok istediğini söyleyen Arda, "Euro 2008'i yaşadık. Turnuvada oynamak daha kolay. Bunu hep beraber tekrar yaşyabiliriz. Sadece umudumuzu taşıdık, daha büyük bir iş başarmadık. Kendi kendimizi ateşe attık ve Dünya Kupası'na katılmak için son gücümüze kadar savaşacağız." dedi.

Abdullah Avcı'ya da teşekkür eden Arda, "Abdullah Avcı'ya haksızlık etmemek lazım. Bunun devamı bu süreçte geliyor. Terim dünyanın en iyi teknik direktörinlerden biri. Biz buralarda olduysak onun da büyük emeği var. Türkiye'de sonuçlara göre hareket ediliyor. Terim'in etkisi ve en iyi olduğu tartışılmaz." ifadelerini kullandı.